De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Kleine Zeemeermin - De Musical - Van Hoorne - 2024 in De Tamboer

De Kleine Zeemeermin (4+)

De Musical

zo 22 december 2024 14:00 uur
Bestel
  • € 24,50

De Kleine Zeemeermin in De Tamboer

Van Hoorne Studios, bekroond in 2022 en 2023 met de Musical Award voor Beste Familiemusical, zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met De Kleine Zeemeermin De Musical; een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie. Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin.

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land. Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Doe mee met de verkleedwedstrijd!

Kom jij ook verkleed naar het theater? Meld je in de foyer aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs.

Meet & greet

Na afloop van de voorstelling kun jij alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?