Jeffrey Kuipers - Bingo Show - 2023 in De Tamboer

De Jeffrey Kuipers - Bingo Show

Ouderwetse gezelligheid

 

De Jeffrey Kuipers Bingo Show is een gezellige bingo middag bomvol humor met live optredens van Jeffrey Kuipers en Belinda Kinnaer. Onder het genot van een hapje en een drankje spelen we 6 rondes bingo met super leuke prijzen, inclusief een superronde met een hoofdprijs van €250 cash! Heeft u zin een middag ouderwetse gezelligheid? Koop uw entreeticket en speel mee met de leukste bingo show van Nederland!

3 type kaarten

NB. Het is niet mogelijk om in de zaal meer bingoboekjes te kopen. U dient dit vooraf te kiezen aan de hand van het type entree ticket dat u kiest.

Ticket 1 (Normaal)

Titel: Entreeticket I incl. bingoboekje voor alle 6 BINGO rondes
Prijs: € 25,-
Omschrijving: Bij dit ticket krijg je een boekje van 6 bingokaarten. Je speelt alle rondes mee op 1 kaart, incl. 1 keer kans in de superronde! Zodra jouw ticket gescand is bij de entree van theater De Tamboer, ontvang je jouw bingoboekje incl. stift.

Ticket 2

Titel: Entreeticket II incl. 2 bingoboekjes voor alle 6 BINGO rondes
Prijs: € 35,-
Omschrijving: Bij dit ticket krijg je twee boekjes van 6 bingokaarten. Je speelt alle rondes mee op 2 kaarten, incl. 2 keer kans in de superronde! Zodra jouw ticket gescand is bij de entree van theater De Tamboer, ontvang je jouw 2 bingoboekjes incl. stift.

Ticket 3

Titel: Entreeticket III incl. 3 bingoboekjes voor alle 6 BINGO rondes.
Prijs: € 45,-
Omschrijving: Bij dit ticket krijg je 3 boekjes van 6 bingokaarten. Je speelt alle rondes mee op 3 kaarten, incl. 3 keer kans in de superronde! Zodra jouw ticket gescand is bij de entree van theater De Tamboer, ontvang je jouw 3 bingoboekjes incl. stift.

Veelgestelde vragen

Kaarten reserveren

Route en parkeren