De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Comedypact - cabaretweekend - 2024 in De Tamboer

ComedyPact On Tour

Thjum Arts, Daan van der Hoeven, De Meiden van Toen en Lonneke Dort

ComedyPact On Tour in De Tamboer!

ComedyPact On Tour start een tournee met een selectie getalenteerde artiesten. Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent die stiekem toch al hun sporen verdiend hebben, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

Thjum Arts

Winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs bij het Cabaretfestival Cameretten (2021). Een authentieke jongen met doordachte humor. Kwetsbaarheid, creativiteit, improvisatie, humor en op tijd naar bed gaan hebben Thjum vaak gered. Dit zijn dan ook de waarden die zowel in zijn cabaret/comedy performance als in zijn werk als leraar/regisseur/workshopdocent terugkomen.

Daan van der Hoeven

Daan heeft al meerdere festivals gewonnen en prijzen in ontvangst mogen nemen, zo heeft hij in 2017 de Juryprijs gewonnen op het 31ste Groninger Studenten Cabaret Festival. In dat zelfde jaar heeft hij ook de publieksprijs gewonnen op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daan van der Hoeven is stand-up comedian en club regular bij de alom bekende Comedy Club Haug in Rotterdam. In de club staat hij bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn “crowdwork” is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen.

De Meiden van Toen

De Meiden van Toen bestaat uit; Kim Perfors, Catherine Sorgdrager en Mariska Pronk. De Meiden van Toen maken humoristische voorstellingen over de vrouw van nu. Want die vrouwen van nu dat zijn zij, althans daar doen ze hun best voor.

Lonneke Dort

In 2017 won Lonneke de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Drie jaar later werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. Over haar laatste voorstelling schreef De Theaterkrant: “Een enkele blik vol onbegrip of verontwaardiging is voldoende om de wereld vanuit haar perspectief te zien. Met haar bijzondere stemgeluid, ijskoude blauwe ogen en lange, stoere lijf kan ze zo nu en dan lekker meedogenloos uit de hoek komen.”

Cabaretweekend

ComedyPact On Tour is één van de acht voorstellingen die te zien is tijdens het Cabaretweekend dat van 29 maart tot en met 1 april 2024 plaatsvindt in De Tamboer en in Het Podium. Alle kaarten dit weekend kosten € 10,00. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de 3e cadeau! Bekijk hier alle voorstellingen in het Cabaretweekend.
Reserveer hier direct kaarten voor de 3=2 actie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Cabaretweekend 2024

Alle* voorstellingen voor slechts € 10,00
2 voorstellingen boeken = 3e gratis!