Christmas with Anúna - 2023 - In De Tamboer
Christmas with Anúna - 2023 - In De Tamboer
Christmas with Anúna - A Whisper of Paradise - 2023 in De Tamboer

Christmas with Anúna

A Whisper of Paradise

Christmas with Anúna in De Tamboer!

Adembenemende a capellazang, prachtige kostuums, flakkerend kaarslicht. Anúna brengt je in hemelse sferen met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Niet voor niets al jarenlang een internationaal befaamd koor dat het hart van mening muziekliefhebber sneller doet kloppen. Zo ook in Hoogeveen. Het Ierse koor onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn keert deze kerst terug in De Tamboer.

A Whisper of Paradise

In A Whisper of Paradise glijden de zangers en zangeressen vaak gracieus zingend door de gangpaden van de Tamboerzaal. Als luisteraar word je letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuiver engelenzang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. Liederen uit religieuze bronnen en oude, wereldse folkverhalen. Veel gezangen dateren al uit de middeleeuwen. Zo geniet je in A Whisper of Paradise van eigentijdse songs, maar natuurlijk ook van klassiekers als Silent Night en Away In A Manger.

Anúna

De klassiek geschoolde zangers en zangeressen van Anúna trekken wereldwijd volle zalen. De zeldzaam mooie meerstemmigheid is mogelijk dankzij een grote geoefendheid en discipline. Zowel in het traditionele als eigentijds klassieke genre excelleert Anúna iedere keer opnieuw.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?