Cabarestafette  - Aanstormend talent - 2023
Cabarestafette  - Aanstormend talent - 2023

Cabarestafette

Aanstormend talent

Ontdek aanstormend cabaret talent

Wil je de nieuwe Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen of Sanne Wallis de Vries zien in Hoogeveen? Grijp dan je kans en ontdek drie aanstormende cabarettalenten voor de prijs van één! Ontmoet vanavond De Poezieboys, Remy Evers en Kim Schuddeboom. De presentatie is in handen van Kiki Schippers.

Haal in één klap de verloren cabaretseizoenen in tijdens een avondje Cabarestafette: dé plek om jong talent te spotten. Iedere avond betreden drie nieuwe talenten het podium, ieder met hun eigen stijl.

De Cabarestafette geeft aanstormende cabaretiers de kans om voor een groot publiek te spelen en podiumervaring op te doen. Vaak zijn de deelnemers winnaars van cabaretfestivals. Geen avond is hetzelfde, dankzij drie uiteenlopende acts.

Onder meer Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan startten hun carrière bij Cabarestafette. En zeg nou zelf, jij wilt toch later kunnen zeggen: “Ik was erbij, toen die eerste show in Hoogeveen”?


In dit weekend is het Cabaretweekend in De Tamboer. Lees verder....

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?