Broodkapje en een stuk of zeven geitjes - 2024 in De Tamboer

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes

Alina Kiers, Carmen Schilstra, Frank den Hollander e.a.

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes in De Tamboer!

De Wolf is definitief terug in het land! Niet alleen op het platteland, maar ook in De Tamboer. En dat is niet voor iedereen goed nieuws…

“Als je dat dan weer hoort, lig je toch wat minder rustig in je bed”, verzucht de oude grootmoeder van Broodkapje. En ook Broodkapjes moeder maakt zich zorgen, want “Deze komt nu wel heel erg binnen!”

De drie Biggetjes zien de toekomst met gemengde gevoelens tegemoet. “Je zit toch wat minder lekker in je vel,” aldus big Ben. “Ja”, beaamt big Mac, “mijn broers Ben, Brother en ik liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten.”
Moeder Geit voegt eraan toe: “Het gaat echt niet om mezelf hoor, maar ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.”
Wie zich geen zorgen maakt? De Jager. “Ik zie het zeg maar als een opportunity.”

Stichting TiS keert na het succes van Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen terug in de theaters. Met Alina Kiers, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Albert Secuur, Inge Wijers, Jan Veldman, Philippien Bos, Saskia Broertjes en Siebren van der Schueren. Regie door Jack Nieborg.

Een nieuwe, wervelende voorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren. De Wolf benadrukt lispelend: “Kinderen meer dan welkom… yumyum!”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?