Foto door Wim Lanser van Brandweerman Sam en de Verloren Piratenschat
  • kids

Brandweerman Sam 2+

De verloren piratenschat

vr 22 oktober 2021 14:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 19,50

De grote kinderheld is terug in het theater, want van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden uit de Piekepolder beleeft Sam een spiksplinternieuw vlammend avontuur.

De Verloren Piratenschat

Ahoy maatjes! Spannende verhalen doen de ronde, want ooit heeft een beruchte piraat zijn schatkist op Piekepolder Eiland verstopt. Om deze eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt er een speurtocht georganiseerd. Wie vindt als eerste de felbegeerde schat? Alle piratenteams gaan op pad, alleen de ondeugende Norbert Puk besluit in zijn eentje op schattenjacht te gaan. Als een dichte mist zich om Piekepolder Eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden. Kies het ruime sop en beleef samen met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert het heldhaftige avontuur tijdens deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Kom verkleed!

Brandweerman Sam nodigt jou uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar De Tamboer te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Meer weten? Check vanhoorne.com

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

Veilig naar De Tamboer