Overprikkeld Brein

Brain Balance

Charlotte Labee

ma 14 november 2022 19:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 120 min.

Krijg meer grip op je leven je brein!

In de huidige maatschappij krijgt het brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Flikkerende beeldschermen, deadlines op werk en verontrustende berichten in de media schreeuwen om onze aandacht en laten deze vervolgens niet meer los. Hierdoor krijgen ook jouw hersenen meer prikkels te verwerken dan ooit eerder het geval was in onze miljoenen jaren lange evolutie.

Het is een situatie die bij veel mensen leidt tot een overprikkeld brein. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Ondanks de zorgwekkende toename van deze aandoeningen blijft de onderliggende oorzaak vaak onderbelicht. Hier hoop ik met de Overprikkeld Brein Tour verandering in te brengen.

Tijdens deze interactieve lezing deel ik de belangrijkste oorzaken en oplossingen voor overprikkeling met je, inclusief praktische tools en tips die je kunt inzetten om meer grip te krijgen op je brein en leven.

Veelgestelde vragen

Wat betekent 'te gast'?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer