Let op! Bestel jij tussen 1 en 21 september kaarten voor één of meerdere voorstellingen in De Tamboer? Dan krijg je van ons twee gratis kaarten voor de Blind Date op 21 september!
Blind Date -Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen met liveband - 2022 in De Tamboer

Blind Date

Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen met liveband

Foto: Roy Beusker

De kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig…

Een vrolijke, nieuwe musical comedy voor iedereen die verliefd was, is of het nog mag worden. Over de ongelukken en fouten van blind dates. Want is daten zonder vooroordelen nog wel mogelijk? Je wijst de liefde van je leven al om het minste of geringste af, doordat daten een zaak is van computers en apps op je telefoon.

Bob en Jenny zijn wanhopig. Ze proberen van alles, toch vinden ze die ene maar niet. Dan valt er een envelop op de deurmat, waarop gedrukt staat: Blind Date. Bob en Jenny moeten een ellenlange vragenlijst invullen. Daarna ontvangen ze een plaats en tijd voor hun date.

De regels zijn simpel:

  • lever je telefoon in bij aanvang van de date
  • breng tijd met elkaar door van het voorgerecht tot en met de koffie
  • Niet swipen. Niet oordelen. Maar iemand echt leren kennen.

Je volgt Bob en Jenny tijdens hun eerste date. En bij zo’n eerste ontmoeting horen natuurlijk ongemak en gênante momenten. Wordt de blind date een succes? Is het mogelijk om iets echts te vinden, wanneer er zoveel niet echt meer is? Kun je liefde vinden als er zoveel niet lief meer is? Zijn de types in het restaurant toevallige passanten, of is er meer aan de hand?

Een komische musical over twee dolende, eenzame zielen die zo graag tegen iemand aan willen kruipen op de bank met een goede Netflix-serie. Met Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Sanne Franssen en liveband.

Meer weten? Check blinddate.one

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?