Bas Birker -  In blijde verachting - 2023 in De Tamboer
Bas Birker - in blijde verachting - 2023 in De Tamboer
Bas Birker - in blijde verachting - 2023 in De Tamboer
Bas Birker - in blijde verachting - 2023 in De Tamboer
Bas Birker - in blijde verachting - 2023 in De Tamboer
Bas Birker - in blijde verachting - 2023 in De Tamboer

Bas Birker

In blijde verachting

Foto: Kaat Pype

De schoonheid vinden in een grote berg lelijkheid

Nederbelg Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep vanbinnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

In blijde verachting is een reisverslag van de zoektocht naar Bassies diepste binnenste, te beginnen bij de ruggengraat. Een roadtrip langs ziekenhuizen, doodsangsten en onhebbelijkheden, om uiteindelijk de schoonheid te vinden in een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij zichzelf in de tweede helft van zijn leven met opgeheven hoofd en redelijke rechte rug in ieder geval onder ogen komen. Maar niet voordat hij jou eens recht heeft aangekeken. Want misschien is met Bas een hele hoop mis, maar met de rest van jullie is het sowieso veel erger gesteld.
 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. Alle* kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

De Standaard

“Weinig Vlaamse komieken die de stijl en attitude van pure stand-upcomedy zo dicht benaderen als deze nieuwe Belg. (...) Misschien wel de beste pure stand-upcomedian van Vlaanderen.”

De Morgen

"In zijn slot onderstreept Birker andermaal dat hij zijn plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse podiumhumor verdient."

Knack

"Hoe hij zijn Afghaanse chirurg, zijn Bulgaarse buur in het ziekenhuisbed naast hem of de 'zelfscanzeur' van de supermarkt vertolkt, is ronduit goddelijk goed."