Back To The Country -  Part 13 - 2024 in De Tamboer
Back To The Country -  Part 13 - 2024 in De Tamboer
Back To The Country -  Part 13 - 2024 in De Tamboer

Back To The Country

Part 13

Foto’s: Hagemeier Fotografie

De langstlopende muziektheaterproductie van Nederland is terug!

Solist Dick van Altena en de band Savannah bewijzen met Back To The Country dat 13 echt geen ongeluksgetal hoeft te zijn. Dat wordt genieten vanaf de eerste tonen van Neil Youngs Back To The Country tot de laatste klanken van het traditionele slotnummer Country Roads.

Part 13 met afterparty!

Ook in Part 13 geniet je van bekende countrysongs en vergeten, soms onbekende juweeltjes. Back To The Country maakt het nostalgiegevoel compleet met muzikale uitstapjes naar de sixties, die worden overgoten met een countrysausje. Heeft het slotakkoord geklonken? Dan gaat het feest nog even vrolijk verder in de Forumfoyer bij de afterparty!

Back To The Country

Savannah staat al tientallen jaren lang aan de top van de Europese countryscene. De band werkte samen met grootheden als Bobby Bare en Freddy Fender. Songwriter Dick van Altena schreef voor menig Nederlandse top-act. Hij werd bekend als frontman van Major Dundee.

Back To The Country is een graag geziene gast in Hoogeveen. Het gezelschap wordt iedere keer weer met open armen ontvangen en staat bijna zonder uitzondering voor een uitverkochte zaal.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?