Assepoester - De Musical - 2022 in De Tamboer
  • kids

Assepoester 4+

De Musical

wo 28 december 2022 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 60 min.
  • Vanaf € 23,50

Foto's: Nick van Ormondt en Levin de Boer

Een nieuwe Van Hoorne sprookjesmusical

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, is het tijd voor een gloednieuwe Van Hoorne sprookjesmusical: Assepoester! Een gezellige familiemusical boordevol betoverende liedjes, prachtige kostuums en natuurlijk een flinke dosis humor.

Het verhaal

Het charmante, lieve meisje Assepoester groeit op bij haar strenge stiefmoeder. Ze droomt van een eigen leven, want iedereen is onaardig tegen haar en ze moet alle werk in haar eentje doen. Prins Victorian houdt een bal aan het hof om het meisje van zijn dromen te vinden. Iedereen in het dorp wordt uitgenodigd, ook Assepoester. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar om te gaan. Als de tranen van Assepoester de grond raken, verschijnt er een goede fee. Ze tovert haar vodden om in een prachtige baljurk met glazen muiltjes. Assepoester is gewaarschuwd: klokslag twaalf uur verbreekt de betovering. Lukt het Assepoester om haar dromen waar te maken en het hart van de prins te veroveren?

Kom verkleed!

Kom verkleed naar De Tamboer en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd, wie weet win jij een sprookjesachtige prijs. Meet & Greet de acteurs na afloop in de foyer.

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*. Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer