Annet - Bas keizer en Rosa Mee - Jessica Zeylmaker - 2024 in De Tamboer

Annet

met Bas Keizer en Rosa Mee

zo 10 november 2024 14.00 uur
Bestel
  • 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), 24,50 (Normaal) inclusief

Fotografie: Jessica Zeylmaker

Een bewogen, indrukwekkende en humorvolle voorstelling met Bas Keizer

Op de Dag van de Mantelzorg presenteert acteur Bas Keijzer een persoonlijke, humorvolle en indringende voorstelling over hoe Bas als vrijwillige buddy werd gekoppeld aan een vrouw met dementie: Annet. Een vrouw van allemachtig achtentachtig, die een bewogen leven achter de rug heeft. Annet had drie zonen, waarvan er al twee waren overleden.

Een theatermonoloog over het leven, over het leven van Bas, en vooral over een herkenbaar leven van ons allemaal, die drie verschillende generaties met elkaar verbindt. Muzikaal omlijst door celliste en actrice Rosa Mee.

Bas is film-, theater- en televisieacteur en is ook bekend als stemacteur voor diverse commercials. Hij heeft zelf een gezin met jonge kinderen en de wekelijkse wandelingetjes met Annet deden hem beseffen dat het leven meer is dan alleen hard werken. “Ik wilde iets nobels doen en werd als vrijwilliger gekoppeld aan Annet. Het is een vriendschap van twee jaar geworden, waarbij ik steeds meer de wereld bekijk over haar schouders.” Van het ‘dagboek’ van de uitstapjes met Annet is voor NPO Radio1 een dertigdelige podcast gemaakt, die de basis vormt voor deze monoloog.

Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag zetten we de spotlight op mantelzorgers, want zij staan dag in dag uit klaar voor hun partner, kind, familielid of vriend. Dat vinden ze vaak vanzelfsprekend, maar is bijzonder en van grote waarde.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?