Anneke van Giersbergen - zingt Kate Bush - 2023 in De Tamboer
  • muziek

Anneke van Giersbergen

zingt Kate Bush

za 07 januari 2023 20:15 uur
Bestel
  • Vanaf € 22,50inclusief

Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush

“Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen.” Deze tweet van een bezoeker van haar soloconcert, zette Anneke aan het denken. De zangeres ontdekte de muziek van Kate Bush als tiener, vooral het album Hounds of love werd grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef altijd.

Met haar vierde theatertournee brengt Anneke van Giersbergen een prachtige ode aan Kate. Ze geeft de liedjes een persoonlijke, creatieve draai, maar verliest de authenticiteit van de Kate Bush songs daarbij nooit uit het oog. Daarom is dit een unieke gelegenheid voor Kate-fans om haar oeuvre weer eens live te horen!

Over Anneke van Giersbergen

Krachtig en kwetsbaar, Anneke beschikt over een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland. Als frontvrouw van The Gathering verwierf ze bekendheid, maar inmiddels is ze een begenadigd solo-artieste. Haar samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, het IJslandse Árstíðir en BLØF bewijzen dat ze een muzikale kameleon is.

In 2019 vierde Anneke haar 25-jarig artiestenjubileum met twee uitverkochte shows in ‘haar’ Effenaar. In 2021 maakte ze veel indruk met haar deelname aan het populaire Beste Zangers.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Trouw

“Anneke van Giersbergen zingt soms mooier dan Kate Bush zelf.”