Alex Ploeg - EGO - 2022 - in De Tamboer
  • cabaret

Alex Ploeg

EGO

vr 25 maart 2022 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 22,50 inclusief

Na een succesvol debuut en een minder succesvolle pandemie, keert Alex gelukkig terug in de theaters. Hij werd benoemd tot hét Comedytalent van 2018 en één van de meest veelbelovende cabaretiers van dit decennium. Zijn debuutshow Ultimatum werd genomineerd voor Neerlands Hoop. En tussendoor bedacht en speelde Alex ook nog even satirische sketches in Klikbeet. Genoeg redenen voor Alex om even flink naast zijn schoenen te gaan lopen dus.

Ogenschijnlijk zie je Alex in zijn cabaret-element: op het podium, strak in pak, gitaar in de hand. Zelfverzekerd, klaar om de boel op stelten te zetten. Maar zijn ware aard komt al snel bovendrijven. In hoog tempo vuurt Alex harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Op ongekend hilarische wijze fileert Alex de wereld en zichzelf!

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

De Volkskrant

★★★★

‘Een zelfverzekerde zaalinpakker’

NRC

★★★★

‘Een indrukwekkend debuut’

Trouw

★★★★

'...met ego bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker...'

Telegraaf

★★★★

In Ego bewijst hij opnieuw koning van de zelfspot te zijn.

Het Parool

Antiheld Alex Ploeg toont oprechte kwetsbaarheid.

Cabaret.nl

★★★★

Hier staat een zelfverzekerde en sympathieke gozer, die de intonatie en mimiek heeft die hoort bij een grote cabaretier.