Eén van ’s werelds grootste songwriters is terug in Hoogeveen: Albert Hammond! In meer dan vijftig jaar tijd schreef hij de ene hit na de andere, met meer dan 360 miljoen verkochte albums wereldwijd als gevolg. Nu komt hij samen met zijn band voor een 2,5 uur durende show
  • muziek

Albert Hammond

Songbook Tour 2020

za 09 oktober 2021 20:15 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 105 min.
  • Vanaf € 29,50 inclusief

Eén van ’s werelds grootste songwriters is terug in Hoogeveen: Albert Hammond! In meer dan vijftig jaar tijd schreef hij de ene hit na de andere, met meer dan 360 miljoen verkochte albums wereldwijd als gevolg. Nu komt hij samen met zijn band voor een 2,5 uur durende show vol songs als It Never Rains In Southern California, The Free Electric Band, The Air That I Breathe, Down By The River, One Moment In Time en I’m A Train.

Albert Hammond laat zien dat hij niet alleen een fantastische songwriter is, maar ook beschikt over geweldige muzikale capaciteiten. Ook vertelt hij de verhalen achter songs en artiesten waarmee hij werkte, zoals Johnny Cash, Roy Orbison, Neil Diamon, Julio Iglesias, Willie Nelson, Whitney Houston, Tina Turner en vele anderen.

Veilig naar De Tamboer