De 3JS staan in de mooiste theatermaand van het jaar op de planken van De Tamboer. Speciaal voor deze editie voegt multi-instrumentalist Emil Szarcowicz zich bij het gezelschap. Na deze Christmas-show bent u pas echt klaar voor de kerst.

3JS - Livestream

Acoustic Christmas

Niet alleen Hoogeveen, maar heel Nederland kan genieten van het livestreamconcert van de 3JS. Nu de avond lockdown is verlengd tot 14 januari is het tijd voor iets positiefs, een digitaal uitje, een alternatief concert; de 3JS met Acoustic Christmas. Na dit livestreamconcert is iedereen goed in de kerststemming. 

Na het grote succes van de Locked & Live concerten, is er nu dit schitterend online kerstconcert. Geniet van- en zing mee- met Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller, zij worden bijgestaan door basgitarist Wilbrand Meischke en pianist Nick Bult. Er komen vooral bekende kerstliedjes voorbij, je kan vanuit huis ongegeneerd luid meezingen.

De opbrengst van de kaarten komt geheel ten goede aan de artiest en het mogelijk maken van het livestreamconcert.

Geen tijd of kerstdiner tijdens de livestream op woensdag 22 december? Niet getreurd, de heren staan op 19 maart 2022 weer live in De Tamboer met de show U2 by 3JS; 35 jaar The Joshua Tree.

Veelgestelde vragen

Hoeveel livestreamtickets moet ik kopen?

Kan ik de livestream op een later moment terugkijken?

Kan ik de stream bekijken via de browser van mijn televisie?

Kan ik de stream casten via Apple TV op mijn televisie?

Kan ik de stream casten via Google Chromecast op mijn televisie?

Kan ik de stream vanuit het buitenland bekijken?

Kan ik de unieke link van de stream delen met anderen?

Mag ik de livestream opnemen?

Wat heb ik nodig om een stream te bekijken?