Poppetje van papier door Erik Franssen
Poppetje van Papier voorstelling - foto Erik Franssen
Poppetje van papier - Erik Franssen
Poppetje van papier kindervoorstelling
  • kids

1,2,3,4, Poppetje van papier 3+

De Grote Haay en 2-ater Producties

wo 20 oktober 2021 15:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 60 min.
  • Vanaf € 10,00

Toen iets nog niets was.

Alles heeft een begin en een eind. Het einde is ook weer het begin van iets nieuws. Zo kun je eeuwig door blijven gaan, ook met papier! Drie manipulatoren vertellen een woordloos verhaal. Ze laten niks aan het toeval over. Maar, wat als het papier scheurt? Nou, dan maken ze er toch gewoon iets nieuws van.

Na deze voorstelling zul je papier nooit meer gewoon als papier zien. Je kunt van papier houden, erom huilen, ervan schrikken. Papier neemt je mee naar een wereld die er nog niet was. Nou ja, het was er wel. Jij zag het alleen nog niet.

Het Poppetje van papier werd bekend via het tv-programma Popster, waarin hij werd geboren uit drie stroken inpakpapier.

De Grote Haay

Mark Haayema schrijft kinderboeken, jeugdtheater en voor televisie. Je kunt hem kennen van zijn boek Johannes de Parkiet, hij ontving Zilveren Krekels voor zijn theatervoorstellingen Meneertje Meer en In de kelder staat een huis en is bekend van Pipo de Clown en Woezel & Pip op tv. Ook werkte hij als acteur, poppenspeler en regisseur voor Theater Gnaffel, ROtheater, De BoterHamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen.

Dennis deed mee aan het programma Op zoek naar Zorro en speelde in voorstellingen als WarHorse, Mamma Mia, De Vriendelijke Draak en Oma, mag ik mijn pop terug?

2-ater Producties

Al ruim tien jaar maakt 2-ater producties theater voor peuters en kleuters, met voorstellingen als Dikkie Dik & ik, Fiep heeft haast en familiefestival Kleurrijk.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Krabbendam Cadeauverpakkingen, het NORMA fonds, Prins Bernard Cultuur Fonds, De Bultje Foundation, K.F. Hein Fonds en de Triodos Foundation.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Heeft mijn kind een coronatoegangsbewijs nodig?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

Veilig naar De Tamboer