Kindertheater De Tamboer wist de première van Assepoester de Musical binnen te slepen in 2018.

Kindertheater

In het Tamboer Kindertheater draait alles om jou! In ons theater betekent dat niet alleen maar stilzitten en kijken, maar vooral ook doen. Dansen, zingen, knutselen, bedenk het maar. Het Kindertheater is veel meer dan een voorstelling. 

In De Tamboer is er iedere laatste zondag van de maand een kindervoorstelling. Daarnaast hoef jij je in de schoolvakanties nooit te vervelen, want dan kun je ook altijd een voorstelling bezoeken. Graag tot snel in De Tamboer!

Bekijk ons actuele programma hier

Kids Afterparty*

Na afloop van iedere kindervoorstelling is er een Kids Afterparty in De Tamboer. Leef je uit in de kleur- en knutselhoek, speel een bordspel, kom dansen in de disco of spring op het luchtkussen. Soms zijn er ook nog extra activiteiten rondom een voorstelling, zoals een Meet & Greet met de acteurs of een muziek- of dansworkshop. Als er extra activiteiten zijn, wordt dat altijd bij de voorstelling vermeld op onze website.

Gratis ranja*

Bij het entreekaartje voor kindervoorstellingen hoef je nooit voor een drankje te betalen, maar wij zorgen na afloop van de voorstelling wel voor gratis ranja. Alsjeblieft, geniet ervan!

*Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen we de Kids Afterparty en gratis ranja in 2020 helaas niet aanbieden. Bedankt voor je begrip!

Kidspresidenten gezocht

De Tamboer gaat ieder theaterseizoen op zoek naar nieuwe Kidspresidenten. Als Tamboer Kidspresident krijg jij een bijzonder kijkje achter de schermen. Je mag gratis kindervoorstellingen bezoeken en daarbij ook nog meehelpen, bijvoorbeeld met de kaartcontrole. In de zaal heb jij je eigen, speciaal gereserveerde presidentenstoel. Je schrijft een recensie van de voorstelling die je bezoekt. Tot slot krijg je ook nog eens een rondleiding achter de schermen, samen met jouw hele schoolklas! Waar wacht je nog op?

In september start de nieuwe aanmelding voor het volgende theaterseizoen. Op de Jeugdtheaterdag in oktober dragen de huidige Kidspresidenten het stokje over aan de nieuwe opvolgers.

Wist je dat…

jij jouw verjaardagsfeestje kunt vieren in De Tamboer?

Ja, echt! Als je vijf of meer vriendjes of vriendinnetjes meeneemt mag jij als Jarige Job of Jet zelfs gratis naar de voorstelling én zit je op een speciaal versierde stoel. Andere wensen bespreken we van tevoren. Neem contact met ons op voor meer info.

we altijd een adviesleeftijd vermelden?

Bij de kindervoorstellingen staat altijd een leeftijd genoemd. Als er bijvoorbeeld 4+ staat is de voorstelling niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Vaak is de voorstelling dan nog wat te spannend of moeilijk.

jij je kunt inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief?

Je bent dan altijd op de hoogte van het laatste nieuws, bijgeboekte voorstellingen, exclusieve kortingsacties of te gekke winacties. Direct inschrijven, dus!