foto-pagina-jeugdtheater

Alles wat je moet weten over kindervoorstellingen

Laat je (klein)kinderen verwonderen door bijzondere voorstellingen in het theater. Van klein en intiem tot heel groots. Voor elke leeftijd is er wel een geschikte voorstelling. Bekijk hier het totale programma voor kinderen.

Kinderen gratis toegang!

Nieuw in 2024-2025! Voor een geselecteerd aantal voorstellingen is de toegang gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Het is belangrijk kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met kunst en cultuur. Het vergroot de belevingswereld en het inlevingsvermogen, het stimuleert de creativiteit en draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. De Tamboer ziet graag dat zoveel mogelijk kinderen het theater bezoeken, ook als de financiële middelen er niet zijn. Dit is een initiatief, mede mogelijk gemaakt met een financiële ondersteuning van Rabobank, in samenwerking met Theaters Regio Zwolle. 

Natuurlijk dien je wel een toegangskaart te reserveren voor je kind(eren).

Stoelverhogers

Is je kind niet zo groot? Pak bij binnenkomst in de zaal een stoelverhoger. Zo kan je alles goed zien op het toneel.

Meet and greet

Bij veel kindervoorstellingen organiseren we een meet & greet. Zo kan je kind met zijn/haar favoriete held op de foto!

Adviesleeftijd

De genoemde leeftijden bij de jeugd- en familievoorstellingen zijn adviesleeftijden. Jij bepaalt zelf of je met je kind de voorstelling kunt bezoeken.

Kinderfeestje

Is je kind jarig? Vier het feestje in De Tamboer! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar een kindervoorstelling en wij zorgen voor een versierde tafel, een cadeautje en limonade. Vanaf vijf kinderen en een begeleider krijgt de jarige de toegang van ons cadeau! Meer weten of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op via info@detamboer.nl.

Gratis ranja

Bij het entreekaartje voor kindervoorstellingen hoef je nooit voor een drankje te betalen, maar wij zorgen na afloop van de voorstelling wel voor gratis ranja. Alsjeblieft, geniet ervan!