De Tamboer

ZIEN - geniet van unieke video chatsessies met uw favoriete artiest!

5 juli 2020

''Eindelijk kan ik u weer gaan ZIEN'' - Vincent Bijlo

Een artiest kan niet zonder podium en het podium kan niet zonder artiest. Dat is wat wij geloven. Wij, dat zijn theaters en impresariaten. Daarom is er nu het nieuwe concept ZIEN en Vincent Bijlo is een van de artiesten die aftrapt! “Als er iemand wil ZIEN, dan ben ik dat wel.”, reageerde cabaretier Vincent Bijlo enthousiast. En die tijd is nu aangebroken. Na een aantal tests wordt op ZIEN.live een select aanbod artiesten aangeboden die op unieke wijze te ZIEN zijn.

ZIEN is ontstaan om artiesten in deze onzekere tijden een extra zakcentje te laten verdienen. Met dit nieuwe platform komt u in direct contact met uw favoriete artiest. Een unieke video chatsessie van doorgaans 15 minuten, samen met een select aantal medebezoekers. Geniet live van het repertoire van uw favoriete artiest, vraag uw favoriete liedje aan of stel de vraag die u altijd al wilde stellen. 

Naast Vincent Bijlo is ook de wereldprimeur ''Nashville comes to Holland'' te ZIEN: de internationale singer-songwriter sessie ''In the Round'', vanuit het hart van Nashville! Hierin maakt u kennis met drie Award winning songwriters: Liz Rose, Phil Barhon en Emily Shackelton. Dit zijn dé songwriters achter de hits van onder andere Taylor Swift, Carley Pierce, Little Big Town, Chris Stapleton en Jewel. Zij delen hun hits zoals deze echt zijn geschreven in de writers room en het geheel wordt gepresenteerd door de in Nashville werkende songwriter/producer Femke Weidema.  

Naast Vincent Bijlo en Nashville comes to Holland lanceert ZIEN met de volgende artiesten: cabaretduo Piepschuim , Zanger/muzikant Erik Neimeijer, Odelion (Zangeres/muzikant Margriet Sjoerdsma), Verhalenverteller Frank Belt en Everly Brothers vertolkers The Wieners.

Ga voor meer informatie en kaarten naar de website: ZIEN.live