De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Gratis workshop Slagerij van Kampen

15 oktober 2018

Slagerij van Kampen komt vrijdag 9 november om 20.15 uur met de slagwerkshow Toccata da Fuga naar Hoogeveen. Voorafgaand geeft bandleider Johan Boere om 19.15 uur een gratis, instrumentloze trommelworkshop aan bezoekers van de voorstelling.

Workshop

Bezoekers ervaren de mooie combinatie van geluid en beweging. Johan Boere deelt zijn passie voor trommelen heel graag met anderen en vertelt: “Het spelen in een slagwerkgroep is een unieke ervaring. Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen. Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie”. Kaarten voor de voorstelling geven recht op deelname aan de workshop. Bestel hier direct kaarten voor Toccata da Fuga

Toccata da Fuga

Met de overweldigende oerdrift van de drums en de hartverwarmende energie van de band is Slagerij van Kampen uitgegroeid tot een act van wereldformaat. In Toccata da Fuga, wat ‘aangeraakt door vlucht’ betekent, brengen de slagwerkers een ode aan alle volkeren die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, soms ragfijn en verstillend.
Een ontdekkingsreis door alle muzikale invloeden en ritmes, die ook hebben bijgedragen aan onze Hollandse traditionele muziek. Muziek overstijgt alle grenzen. Lang leve verscheidenheid!