De Tamboer

Doe mee aan de gratis workshop goochelen

10 februari 2019

Goochelen is geheim! En dat moet ook zo blijven. Daarom vinden lessen in goochelen alleen plaats op geheime plaatsen en op geheime tijden. Daarom mag je alleen les in goochelen krijgen als je belooft, en dan ook écht belooft... om aan niemand... helemaal aan niemand... zelfs niet aan je vader of je moeder... en ook niet aan je beste vriend of vriendin... te verklappen hoe het werkt.

Ben jij ook zo benieuwd naar goochelgeheimen? Wil jij ook zo graag weten hoe het werkt? Wil jij ook zo graag anderen kunnen verbazen met onbegrijpelijke trucs? En kun jij een geheim bewaren? 
Reserveer bij het bestellen van je kaarten dan stiekem een gratis plaatsje voor de geheime les in goochelen en leer van Nederlands Kampioen Goochelen Hilbert Geerling de fijne kneepjes van het vak.

Bestel hier je tickets

Goochelaar Hilbert Geerling

Hilbert Geerling is één van de goochelgrootmeesters uit het NPO3 tv-programma De Magische Winkel. Hij is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen en is onderscheiden met de Gouden Speld, voor de manier waarop hij goochelen en theater combineert.