Nieuwe brochure overhandigd aan wethouder Mark Tuit

Eerste brochure overhandigd aan wethouder Mark Tuit

Theaterprogramma 2023-2024 online

6 mei 2023

Directeur Pieter-Bas Rebers van De Tamboer overhandigde afgelopen weekend het eerste exemplaar van de nieuwe theaterbrochure aan de Hoogeveense wethouder cultuur Mark Tuit. De brochure bevat het theaterprogramma van september 2023 tot juli 2024. “Miss Montreal, Edwin Evers Band, 3JS, Tineke Schouten, Lenette van Dongen, Bert Visscher, Ashton Brothers, zomaar een greep uit ons prachtige programma,” vertelt Rebers trots. “De eerste voorstellingen zitten zelfs al vol!” Zo zijn Bert Visscher en Miss Montreal al stijf uitverkocht. De afgelopen weken gingen diverse voorstellingen in de verkoop. Woensdag 10 mei start de kaartverkoop voor het volledige programma. Wie een Tamboer-account heeft, kan al vanaf vandaag kaarten reserveren. De brochure wordt vanaf 8 mei geadresseerd verspreid en is dan ook af te halen in De Tamboer.

Theaterprogramma

Het nieuwe theaterprogramma bevat opnieuw een gevarieerde mix van muziek, cabaret, show, kindertheater, toneel en klassieke muziek. Persoonlijk kijkt Rebers heel erg uit naar de moderne circusvoorstellingen. “We halen het komende seizoen opnieuw prachtige, spectaculaire cirque nouveau-voorstellingen naar Hoogeveen: Flip Fabrique, The 7 Fingers en zelfs het Chinese staatscircus. Iedere voorstelling is weer uniek en eigenzinnig én interessant voor jong en oud. Daarom is het zo lastig om dit genre goed te omschrijven. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om een voorstelling te bezoeken en je te laten verrassen.”

Compleet theaterbezoek met inleidingen en arrangementen

Terug van weggeweest in De Tamboer: bij de meeste voorstellingen in theaterseizoen 2023-2024 is een horeca-arrangement te boeken. Bovendien is bij een aantal voorstellingen een inleiding voorafgaand aan de voorstelling bij te boeken.

Nieuw: Komt het zien! Blindentolk

In samenwerking met Stichting Komt het zien! maakt De Tamboer twee voorstellingen in het nieuwe programma toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Deze live audiodescriptie is te boeken bij de voorstelling van Tineke Schouten en bij De ongeplukte zusters van Almere County.

Podiumpas

Als eerste Drentse theater accepteert De Tamboer met ingang van het nieuwe theaterseizoen de Podiumpas. Houders van een Podiumpas bezoeken onbeperkt theater en concerten bij aangesloten podia in heel Nederland voor slechts € 35,- per maand. Op enkele uitzonderingen en uitverkochte voorstellingen na, zijn alle voorstellingen toegankelijk met de Podiumpas. Vanaf 30 dagen voor de speeldatum is een Podiumpas-ticket reserveren mogelijk via detamboer.nl.