UPDATE - Theater De Tamboer sluit deuren voor vier weken

Maatregelen na persconferentie 13 oktober

13 oktober 2020

Update 14-10-20 10.00 uur

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die werden aangekondigd in de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020, hebben we helaas moeten besluiten om de deuren van De Tamboer de komende vier weken te sluiten. Dit betekent dat er geen voorstellingen, concerten en andere activiteiten in het gebouw plaatsvinden. Op onze website plaatsen we regelmatig updates.

Voorstellingen en concerten

Hoewel De Tamboer twee weken geleden nog een ontheffing ontving, waarmee meer dan 30 personen tegelijkertijd in het gebouw aanwezig mochten zijn, is deze ontheffing per woensdag 14 oktober 2020 ingetrokken. Dit betekent dat er per voorstelling maximaal 30 bezoekers aanwezig mogen zijn. Helaas is dit voor zowel De Tamboer als de artiesten en gezelschappen (financieel) niet haalbaar. Daarom hebben we moeten besluiten om alle voorstellingen en concerten voor de komende vier weken te annuleren. 

Alle verplaatsingen op een rijtje


VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb kaarten voor een voorstelling of concert dat is afgelast. Wat moet ik doen?

Je hoeft niets te doen, we vragen voorlopig alleen om je geduld. Onze programmeurs gaan zo snel mogelijk in gesprek met de producenten, artiesten en gezelschappen om te kijken of de voorstellingen verplaatst kunnen worden naar een later moment. Zodra er een alternatieve datum bekend is voor de concerten en voorstellingen, worden bezoekers van ieder evenement hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Gaan de voorstellingen en concerten na 11 november wel door?

Zoals je zult begrijpen kunnen wij het antwoord op deze vraag nog niet voorspellen. We houden alle ontwikkelingen en adviezen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM goed in de gaten. 

Mijn vraag is niet beantwoord, waar kan ik terecht?

Stuur je vraag naar info@detamboer.nl. Houdt er wel rekening mee dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.

Hoe kan ik de klantenservice bereiken? 

Het gebouw is de komende vier weken gesloten. We zijn op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur wel telefonisch bereikbaar. Verder zijn we altijd bereikbaar via info@detamboer.nl. Het kan wel zijn dat het iets langer dan normaal duurt, voordat je een reactie van ons ontvangt. 

We vragen om je begrip. Voor ons staat de gezondheid van ons publiek en onze gasten voorop. 


Deel via