De Tamboer

Tweede editie TamboerPop

1 september 2016

Er komt een tweede editie van TamboerPop! Zaterdag 18 februari 2017 spelen onder meer The Kik, The Brahms, The Great Communicators en tribute-band Musest op het popfestival in De Tamboer. De eerste editie van TamboerPop in 2014 was met bands als Kensington, The Deaf en Dudettes uitverkocht. Voor de tweede editie hanteert het theater drie tarieven: Super Early Bird, Early Bird en reguliere tickets. De kaartverkoop is gestart, klik hier voor kaarten

Voor de tweede editie van TamboerPop staan de hotste Nederlandse bands weer klaar om te knallen. De combinatie van gevestigde namen, opkomende top-artiesten en nieuwe regionale talenten maken het een interessant affiche. 

Neerlands bietband The Kik is geen onbekende. Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Ries Doms, Arjan Spies en Paul Zoontjens vormen The Kik en laten zich inspireren door muzikale helden uit de jaren ’60. De band bracht al twee albums met succes uit: Springlevend en 2. Maar wie weet horen we in februari ook nieuwe songs van de Rotterdammers?

Het gaat hard met The Brahms. Na het winnen van de Utrechtse Popprijs, de SENA Performer's Award en de titel 3FM Serious Talent zijn de mannen niet meer van de radio te krijgen. Het ene aanstekelijke popnummer volgt de andere op. Dansen maar!

Je kent ze misschien al van hun single Zoetrope, die onder de reclame van een zorgverzekeraar te horen was. The Great Communicators maken frisse, melodieuze indierocksongs met heerlijke samenzang, opzwepende melodieën en veel oog voor detail. En ook op het podium spat de speelse energie en het enthousiasme er vanaf!

Met enorm veel passie, technische perfectie en heerlijke live-energie is Musest een tributeband die je niet mag missen. De vele optredens in binnen- en buitenland, recensies die er niet om liegen en meer dan 500.000 Youtube hits bewijzen dat Musest de ultieme Muse Tribute is. De beste ter wereld? Beoordeel het zelf!