De Tamboer

Dutch Eagles, Dana Winner, Peter Corry en meer theaterconcerten in De Tamboer

17 maart 2017

In 2017 en 2018 staan er diverse theaterconcerten op het programma: Naturally 7, Dutch Eagles, Macca, Dana Winner, Peter Corry en Mathilde Santing. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Klik voor meer info of om kaarten te bestellen op de voorstellingstitel.

Naturally 7
Vrijdag 3 november komt de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 terug naar Hoogeveen! De mannen veroverden vorig jaar de harten van het publiek in De Tamboer al met hun overtuigende ‘vocal play’. Met hun meerstemmige zang van ongekend niveau zijn ze een act van wereldformaat, die verder gaat dan a capella en human beatboxing. De mannen bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken daardoor als een fantastische band!

Dutch Eagles
Vrijdag 2 februari 2018 komt de fantastische Nederlandse liveband Dutch Eagles met de nieuwe show Fly Like An Eagle naar De Tamboer. Met weergaloze precisie brengen de mannen heerlijke hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen van de Eagles en hun tijdgenoten.

Macca, the concert
Donderdag 8 februari 2018 waant het publiek zich bijna bij de echte Sir Paul McCartney, als Emanuele Angeletti in de rol van de legendarische poplegende kruipt. Met authentieke kostuums, een ijzersterke cast van West End musicalsterren en de heerlijke liedjes belooft Macca, the concert een show vol muzikale hoogtepunten.

Dana Winner
Dana Winner geeft in een gloednieuwe voorstelling op vrijdag 9 februari 2018 antwoord op de vraag: wie of wat bewonder je? Het resultaat is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, vol bekende Dana Winner-nummers, zorgvuldig geselecteerde covers en nieuw, origineel materiaal.

Peter Corry
Energie, passie en muzikale magie in de nieuwe theatershow van Peter Corry op vrijdag 23 maart 2018. Met zijn gouden stem bezingt hij op hartstochtelijke wijze Ierland. Het land van de mysterieuze landschappen, levendige pubs, oude legenden en betoverende melodieën. De stem van Peter Corry ís Ierland.

Mathilde Santing
Donderdag 29 maart 2018 neemt Mathilde Santing het publiek mee in de wereld van Joni Mitchell in Both Sides Now. Met haar prachtige stem zingt ze de liedjes van één van de levende legendes van de Amerikaanse popmuziek, vol gedichten en emoties.