De Tamboer

De Tamboer trakteert op Yes-R

9 september 2015

De Tamboer trakteert jongeren van 12 t/m 17 jaar GRATIS op Yes-R! Wie via www.detamboer.nl kaarten bestelt voor de Back To School Teenage Party op aanstaande zaterdag 12 september, kan op vertoon van het e-ticket gratis naar binnen. Reserveer nu!

De Tamboer wordt omgebouwd tot discotheek, met niemand minder dan Yes-R! Yes-R begint al op 16-jarige leeftijd met rappen en wordt bij het grote publiek bekend na zijn single Leipe Mocro Flavour met Ali B. Met zijn albums Zakenman 1 en Zakenman 2 weet hij de TMF Award voor beste Urban Act binnen te slepen en is hij één van de meest bekeken Nederlandse artiesten op Youtube. In 2006 maakt hij zijn debuut als acteur in de kerstkomedie ’n Beetje verliefd, waarna hij ook hij ook te zien is in de film Gangsterboys en de musicalHartsvrienden. De rapper, acteur en presentator komt nu naar De Tamboer voor een spetterend optreden. DJ Onur Reyez warmt het publiek op met zijn beats. Ook presenteren Urban Unity en Tresor Dance Center hiphop dansshows.

De Tamboer streeft met de Teenage Party naar een veilige, verantwoorde en 100% alcohol- en drugsvrije stapavond voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Voor ouders is er een loungeruimte met koffie, thee en drankjes.