De Tamboer

Nieuw programma 2016 | 2017

17 april 2016

Of The Rolling Stones komen? Bruce Springsteen? Als ze komen én u wilt het als eerste weten, meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief met de culturele agenda van Theater De Tamboer. Elke twee weken ontvangt u dan het actuele programma in uw e-mailbox. Aanmelden kan rechtsonderin op deze pagina.

De Tamboer maakt niet langer eens per jaar, begin mei, het programma bekend, maar boekt het hele jaar door voorstellingen en activiteiten bij. Vandaag een geweldige acteur, band of musicus bij Umberto, DWDD of Witteman? Binnenkort in De Tamboer! Als nieuwsbrieflid bent u de eerste die het weet.

Start kaartverkoop 10 mei 2016
Op dinsdag 10 mei 2016 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterjaar 2016|2017. U vindt dan het hele programma op www.detamboer.nl. Bent u nieuwsbrieflid, dan ontvangt u op 6 mei een link waarmee u het programma alvast kunt bekijken. Heeft u onze brochure aangevraagd, dan ontvangt u deze rond 6 mei in de brievenbus. Vrienden van De Tamboer ontvangen de link en/of de brochure rond 29 april.

Bestel NU
Daniël Lohues, Her Majesty, Miss Montreal, De Grote Improvisatieshow, Paul de Munnik, Wonderschool Live, Stef Bos en Tribute To The Cats Band komen in ieder geval. BESTEL NU al kaarten om erbij te zijn.

Graag tot ziens in uw en jouw theater. Meer dan welkom en voel je thuis!

Team De Tamboer

startkaartverkoop1617