Foto door Carine Verbruggen van Candy Dulfer
Kom een geweldige avond beleven met Sanne. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom!
FF tussen ons theatertour Snelle
Maurice Mulderij en Bartho Braat première Sterke zwakke mannen
Tis hier geen hotel - Foto Govert de Roos

Start kaartverkoop theaterprogramma t/m november

Candy, Jan, Ruud, Jim, Sanne, Maurice en meer!

26 augustus 2021

Vandaag start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterprogramma van De Tamboer, voor de maanden september, oktober en november. Onder meer Candy Dulfer, Snelle, James Bond, Pé & Rinus, en Brandweerman Sam reizen af naar Hoogeveen. 

Bekijk het programma hier en bestel direct kaarten

Het theaterprogramma bestaat voor een groot deel uit nieuw geboekte voorstellingen, zoals My Brainbox met Jan Akkerman, de landelijke première van Bartho Braat en Maurice Mulderij, het Noordpool Orkest met James Bond in Concert, Back To The Country, Pé & Rinus, Imagine: The John Lennon Songbook, Candy Dulfer, The Sound of Musicals en Handsome Poets. Daarnaast staan er in oktober en november een aantal door corona verplaatste voorstellingen op het programma, die al eerder in de verkoop gingen: Ruud Hermans, Sanne Wallis de Vries, Paul Haenen, Wibi Soerjadi en meer. 

Theaterprogramma t/m november

De Tamboer kiest er bewust voor om alleen de voorstellingen van september, oktober en november te verkopen. "We willen de actuele ontwikkelingen rondom het virus en regelgeving afwachten," legt directeur Pieter-Bas Rebers uit. "Pas wanneer we meer duidelijkheid hebben over hoe het theaterseizoen eruit gaat zien, zullen we de verkoop van de overige maanden starten. Maar net als de artiesten snakken ook wij natuurlijk weer naar gevulde zalen!" 

De verwachting is dat het programma vanaf december in oktober in de verkoop zal gaan. Ook op het gebied van testen voor toegang is de kans groot dat er iets verandert. "Op dit moment hanteren we nog 1,5 meter afstand in de zaal. Daardoor kunnen we maar een klein aantal bezoekers ontvangen. Wanneer de overheid besluit om per 20 september de CoronaCheckapp te verplichten bij theaterbezoek, betekent dat ook dat we weer meer bezoekers mogen ontvangen per voorstelling." 

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?