De Tamboer

Nieuwe shows & musicals in De Tamboer

24 maart 2017

De Tamboer heeft 6 nieuwe shows voor 2018 geboekt: The Magic of Jeans, My Fair Lady, Wëreldbänd, You’re The Top en Het Groot Niet Te Vermijden. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Klik op de voorstellingstitel voor meer info of om direct kaarten te reserveren.

The Magic of Jeans
Vrijdag 5 januari 2018 presenteert The Magic of Jeans een nieuwe spetterende, swingende avond vol toptalenten. Met diverse muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een show voor jong en oud!

My Fair Lady
Een nieuwe bewerking van één van de beste musicals ooit! Woensdag 24 en donderdag 25 januari 2018 vertelt My Fair Lady het verhaal van een excentrieke professor die de weddenschap aanneemt om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society.

Wëreldbänd
Donderdag 8 maart 2018 brengt de Wëreldbänd een ode aan de muzikale komiek met SLÄPSTICK! Met muzikale virtuositeit, stomme film, ontroering, humor, het grootste, het allerkleinste, kleur en zwart-wit nemen de mannen het publiek mee terug naar de jaren ’20 en ’30.

You’re The Top
Paul Groot kruipt woensdag 28 maart 2018 in de huid van de Amerikaanse songwriter Cole Porter, die zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl combineerde. Met een live orkest schetst You’re The Top het eenzame, verborgen leven van de succesvolle maar eenzame songwriter, die beroemde hits als I’ve Got You Under My Skin, Night & Day en Ev’ry Time We Say Goodbye schreef.

Het Groot Niet Te Vermijden
In verse samenstelling neemt ‘Het Groot’ het Tamboerpubliek op zaterdag 28 april 2018 in The Inevitables mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten, indrukwekkend vakmanschap en hilarische, onnavolgbare persiflages.