De Tamboer

Regionale gezelschappen op de Tamboer-planken

19 april 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor HRFSTWND, Kerst met Karst, ’t Aol’ Volk en René Karst in De Tamboer gestart. De voorstellingen vinden plaats in het najaar van 2017 en voorjaar 2018. De Tamboer biedt aan regionale gezelschappen en artiesten met succes een podium. Klik op de voorstellingstitel om direct kaarten te bestellen of voor meer informatie.

HRFSTWND
Zaterdag 4 november waait HRFSTWND weer over De Tamboer. Orkestvereniging Hoogeveense Harmonie en het Noord Nederlands Jeugd Orkest brengen met veel enthousiasme een prachtig muzikaal programma van de bovenste plank. Deze editie heeft een extra feestelijk tintje, want de stichting HRFSTWND viert haar tweede lustrum.

Kerst met Karst
Zaterdag 23 en zondag 24 december komt Duo Karst weer met een heerlijk muzikaal kerstprogramma. Al meer dan 35 jaar treedt Duo Karst door het hele land op met een Drentstalig cabaretprogramma. Liefhebbers van streektaalmuziek zullen zeker nummers als Vlinder, Ik stao op wacht en Het vuult zo warm as ik Drents heur kennen. Dat belooft een warme Kerst met Karst, prachtige liedjes, passende gedichten en verhalen!

’t Aol’ Volk
Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 komt toneelvereniging ’t Aol’ Volk uit Emmen met Een lot oet de loterij naar Hoogeveen. Een klucht in drie bedrijven, waarin het leven van de familie Brouwer ineens ingrijpend veranderd als ze een dikke loterij winnen. Maar dan staat er ineens een hoogzwangere vrouw voor de deur, die zegt dat de thuiswonende zoon Fritsie de vader is. De dorpelingen bemoeien zich er ook mee. Wie gaat er uiteindelijk met de dikke prijs vandoor?

René Karst
René Karst heeft tientallen liedjes geschreven zoals Liever te dik in de kist, Kruipend door de supermarkt en Supergavetijd. Op zaterdag 17 maart 2018 vertelt René in Horen, zien en zingen op een gepassioneerde manier over zijn bekende liedjes en hoe deze tot stand zijn gekomen.