Queen Must Go On  - It’s a kind of magic -  2023 in De Tamboer

BIJGEBOEKT: Queen Must Go On

Kaartverkoop gestart!

18 juli 2023

Extra voorstelling Queen Must Go On

Bestel hier kaarten

De winst van SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands in 2022 bezorgde Queen Must Go On een stormachtige periode. Het bleek de start van een uitermate succesvol theaterseizoen. Ook in het uitverkochte Podium beleefde het publiek een fantastische avond en onlangs op het Hoogeveen Stadsfestival was het een grote publiekstrekker.

Queen Must Go On staat 2 november 2023 voor een uitverkochte zaal in De Tamboer. Met een indrukwekkend decor, special effects en overweldigende sound belooft Queen Must Go On een ware beleving. Wegens grote belangstelling, is er een extra voorstelling bijgeboekt op vrijdag 12 januari 2024.

Ode aan Queen

Muzikanten Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert Horvers (bas) en Mick Gravéé, Dennis Meentz of Hans in het Zand (drums) bezorgen vol overgave de complete Queen-ervaring. Met grootse, bombastische, maar ook intieme momenten.

Tot in details zijn alle nummers van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor uitgezocht. Iedere noot wordt gespeeld met perfectie. Met een flink bereik en timbre betovert zanger Ward menig Queen-liefhebber. Zo probeert hij de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Bassist Geert levert de vette basis, waardoor stilzitten onmogelijk is. Drie giganten in het vak, Mick, Dennis en Hans, wisselen elkaar tijdens deze tournee af op de drums. En de Queen-sound wordt compleet met het adembenemende gitaarspel van Ralph.

Terug naar de gouden jaren van rock en pop

Queen Must Go On neemt het publiek mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. De sound nog authentieker, doordat de band dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf gebruikt. Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On: het publiek hoort ze allemaal.