#Perfect - 2023 in De Tamboer

#PERFECT - Renée van Wegberg en Bettina Holwerda in De Tamboer

Kaartverkoop nu gestart

8 maart 2023

Donderdag 30 november 2023 presenteert De Tamboer #PERFECT met Renée van Wegberg en Bettina Holwerda.

Het moederschap is prachtig, je hebt een fijne relatie en leuk werk. Toch voelt het leven niet altijd #perfect als je weer eens stiekem chocolade eet achter het keukenkastdeurtje of ergens te laat komt. Geniet van een heerlijk theaterconcert vol humor en zelfspot.

#PERFECT

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda schitteren in #PERFECT: een heerlijk theaterconcert vol herkenbare verhalen door vrouwen van nu.

Het leven lijkt van een afstandje vaak #PERFECT. Want het moederschap is prachtig. Je hebt een fijne relatie. En je hebt ook nog eens leuk werk, fantastisch. Maar eerlijk is eerlijk: zo perfect voelt het niet altijd. Als je weer eens te laat bent voor je afspraak, terwijl die gebroken nacht donkere wallen achterlaat op je gezicht. Als je stiekem chocolade eet achter het keukenkastdeurtje, zodat je kinderen het niet zien. Herkenbaar?

In dit theaterconcert vol persoonlijke verhalen van vrouwen van nu, hoor je mooie luister- en meezingliedjes. Soms serieus, vaak met veel humor en zelfspot. Liedjes over het hebben van kinderen, van peuter tot puber. Over een succesvol huwelijk en scheiden. Over een samengesteld gezin en werken aan je carrière. Liedjes over loslaten en omdenken. En natuurlijk met hele mooie muziek.

Lees hier meer en bestel kaarten!