De Tamboer

Op Hoop van Zegen, Marvellous, Opvliegers en meer shows in De Tamboer!

28 maart 2018

De oer-Hollandse musical Op Hoop van Zegen, Slagerij van Kampen, Jeans, Opvliegers 4, Marvellous en Abafazi komen volgend seizoen naar De Tamboer. De kaartverkoop hiervoor is vandaag gestart. De Tamboer maakt wekelijks nieuwe voorstellingen bekend voor het nieuwe theaterseizoen, dat in september 2018 van start gaat. 

Slagerij van Kampen - 9 november 2018

De slagwerkers van Slagerij van Kampen brengen een ode aan alle volkeren die onze planeet zo rijk maken. Met de overweldigende oerdrift van de drums en hartverwarmende energie van de band, maakt u een ontdekkingsreis door muzikale stijlen en ritmes van de hele wereld! Lees hier verder of bestel direct kaarten.

Jeans - 28 december 2018

Jeans belooft opnieuw een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog. De liveband en nieuwe cast nemen u mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en hits, waarbij stilzitten onmogelijk is. Put on your dancing shoes! Lees hier verder of bestel direct kaarten.

Opvliegers Trossen los! - 16 februari 2019

Vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley kiezen het ruime sop! Zangeres Lydia viert haar dertigjarige jubileum en neemt de dames mee op een zonnige cruise. Maar uiteraard heeft iedereen weer de grootste problemen haar problemen aan wal achter te laten. Een heerlijke vriendinnencomedy! Lees hier verder of bestel direct kaarten.

Op Hoop van Zegen - 28 februari 2019

Een ontroerende oer-Hollandse musical over het wel en wee van vissersweduwe Kniertje. Met prachtige muziek, aangrijpende scènes en een sterke cast ziet u in deze musicalbewerking het onverwoestbare toneelstuk zoals Herman Heijermans het bedoeld heeft. Indrukwekkend, aangrijpend en eerlijk. Lees hier verder of bestel direct kaarten

Marvellous - 22 maart 2019

Marvellous is een muzikale ode aan het superheldengenre, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om nu superheld te zijn. Lees hier verder of bestel direct kaarten.

Abafazi - 17 april 2019 

Abafazi is Zulu voor ‘vrouwen. Tien powervrouwen brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen u mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika, een belevenis om nooit te vergeten! Lees hier verder of bestel direct kaarten.