De Tamboer

Onthulling programma Nationaal Theaterweekend 2018

19 december 2017

Het programma van het Nationaal Theaterweekend is bekend! Vrijdag 26 januari is er een gezellige ladiesnight met de schaamteloos grappige en niets verhullende musical The Full Monty. Zaterdagmiddag 27 januari staat de Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat twee keer in de Tamboerzaal. Zaterdagavond nemen de slagwerkers van N.E.W.S. het publiek mee in muzikale ritmes uit alle windstreken. Zondagmiddag 28 januari staan Brandweerman Sam en zijn team paraat. Tijdens het Nationaal Theaterweekend kost een voorstelling slechts € 10,- en zijn er gratis randactiviteiten rondom de voorstellingen. Zaterdagmiddag is er een Open Huis met gratis rondleidingen om 13.00 en 14.00 uur. Klik op de betreffende titel om direct kaarten te reserveren of bekijk hieronder voorproefjes!

The Full Monty

Geen baan meer, geen vrouw meer, geen toekomst meer. Dan begint een groepje vrienden een strip-act. De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Een aanstekelijke, pikante en ontroerende musical met swingende songs. Na afloop van de Ladiesnight is er een gratis afterparty met DJ, wijnproeverij en staat er een gevulde goodiebag klaar.

De Gelaarsde Kat 6+

In de Efteling sprookjeswereld komt een kat terecht bij een arme molenaarszoon. De kat belooft de jongen alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige dat hij daarvoor in ruil wil, zijn mooie kleren en leren laarzen. Maar komt de kat zijn belofte wel na? Of krijgt dit verhaal een ander staartje…? Een swingende voorstelling boordevol kattenkwaad voor de hele familie.
De Tamboer en de Efteling zijn voor deze voorstelling op zoek naar 20 kinderen tussen de 6 en 12 jaar die graag zingen, dansen, acteren en wel eens willen meespelen in een echte musical! Meer informatie en aanmelden kan hier. 

N.E.W.S.

Vier slagwerkers verbinden de ritmes van Europa, Azië, Latijns Amerika en Afrika met een universele hartslag. De drummers van de Hoogeveense Muziekvereniging Wilhelmina spelen ook mee in deze spetterende show.
Bezoekers van de voorstelling mogen ’s middags gratis meedoen aan de unieke Masterclass Slagwerk, die wordt gegeven door vier drummers van N.E.W.S. Maximaal 25 deelnemers, aanmelden kan hier

Brandweerman Sam live 2+

De bekende RTL Telekids kinderheld Brandweerman Sam komt met een heerlijke show vol humor, dans en muziek naar Hoogeveen. Brandweerman Sam en zijn team staan paraat, want het circus komt naar Piekepolder. Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet voor alle jonge bezoekers, die worden uitgenodigd om verkleed als brandweerman of circusartiest te komen.
Buiten op het Tamboerplein kan er een kijkje worden genomen in een echte, heuse brandweerwagen.