De Tamboer

Maak kans op een nazitarrangement bij theaterconcert Nits

2 oktober 2017

Winactie: koop vóór maandag 16 oktober kaarten voor het theaterconcert van Nits en maak kans op een gratis nazitarrangement na afloop van de voorstelling! We geven 5 arrangementen weg en verloten deze onder de kaarthouders. De winnaars ontvangen maandag 16 oktober bericht. 

Nazitarrangement
De Tamboer heeft vier nieuwe horeca-arrangementen om uw avond uit compleet te maken. Eén daarvan is het Nazitarrangement. Hierbij staat er na afloop van de voorstelling een gereserveerde tafel voor u klaar in Het Café met een heerlijke plank vol kaas, worst, brie, olijven en druiven. 

Theaterconcert Nits
Nits werd in 1974 opgericht en was in de jaren '80 zeer populair. Met hits als Nescio, In the Dutch mountains, Adieu sweet bahnhof, Sketches of Spain en J.O.S. Days scoorden ze in binnen- en buiteland. In september verscheen het nieuwe album Angst, waarvoor de band goede kritieken ontving: 

 

"Angst heet het nieuwe, weer heel eigenwijze, album van de Nits. Een juweel van een plaat van Nederlands meest authentieke en originele popgroep." - Algemeen Dagblad 

"Een avontuurlijk en kleurrijk album dat nieuwsgierig maakt naar hun theatertournee de komende maanden." - OOR