De Tamboer

3JS, Ellen ten Damme, Johan Derksen en meer nieuwe theaterconcerten

28 maart 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor nieuwe theaterconcerten in De Tamboer gestart. In het najaar van 2017 zijn Purper, Ellen ten Damme, Nits, Chris Barber Band, Danny Vera en Pink Floyd Project te zien in De Tamboer. In het voorjaar van 2018 komen Fiere Vrouwen, The American Country Legends, The Simon & Garfunkel Story, Dire Straits, 3JS en Johan Derksen naar Hoogeveen. Klik voor meer informatie of kaarten op de voorstellingstitel.

Purper
Vrijdag 22 september 2017 trappen de mannen van PURPER het theaterseizoen af met de Vier jaargetijden. Hoewel PURPER helemaal voltooid verleden tijd was en ze het écht niet van plan waren, komen ze nog één keer terug, kort en hevig als de seizoenen. Vier heren in rok, feest!

Ellen ten Damme
Alleskunner Ellen ten Damme brengt donderdag 19 oktober 2017 in Paris-Berlin samen met haar fantastische orkest een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Dit keer zelfs Franstalig!

Nits
De band Nits heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten, maar nu staan ze weer te popelen om de theaters in te duiken. Vrijdag 20 oktober 2017 beloven ze een onverslaanbaar goede avond vol nieuwe muziek en prachtige visuals.

Chris Barber Band
De Britse jazz-trombonist en levende legende Chris Barber komt zaterdag 21 oktober 2017 met zijn tienkoppige band naar De Tamboer voor een heerlijke jazzavond. Van zijn New Orleans roots naar Duke Ellington en Sidney Bechet, u hoort het allemaal.

Danny Vera
Zaterdag 16 december belicht Danny de donkere en lichte kanten van het leven met zijn nummers, aangevuld met vermakelijke anekdotes, ontroerende verhalen en songs van grootmeesters die hem inspireren. Een ongedwongen avond met de altijd sympathieke best geklede man van Nederland!

Pink Floyd Project
De 10-koppige band duikt de theaters in voor een unplugged theaterconcert. Ga mee op reis door het sprookjeslandschap dat Pink Floyd heet. Van de psychedelische periode met Syd Barret, langs de zwaarmoedige weerspiegelingen van Roger Waters tot en met het retrospectieve werk onder aanvoering van meestergitarist David Gilmour.

Fiere Vrouwen
Nederlands meest getalenteerde singer-songwriters en zangeressen brengen vrijdag 12 januari 2018 een muzikale ode aan hun vrouwelijke heldinnen en inspiratiebronnen. Verrassend, ontroerend, soms met een knipoog en soms een tikje vilein.

The American Country Legends
Ga zaterdag 20 januari 2018 mee op reis langs pure en bekende country en west coast songs, het wordt een feest der herkenning met The American Country Legends. The Eagles, Don Williams, Emmylou Harris, maar ook Shania Twain, Garth Brooks en meer!

The Simon & Garfunkel Story
Wegens succes terug! Vrijdag 16 februari 2018 vertellen Charles Blyth (als Art Garfunkel) en Sam O’Hanlon (als Paul Simon) het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York, die uitgroeien tot het meest succesvolle duo allertijden! Een eerbetoon met live band en vele hits.

Dire Straits’ Brothers In Arms
Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en een vierkoppige band laten het publiek op vrijdag 9 maart 2018 genieten van één van de best verkochte albums ooit. Een heerlijke Legendary Albums Live theateravond met prachtige muziek, ogen dicht en genieten maar!

3JS
Met 9 albums en 10 theatertournees op zak kijken Jan, Jaap en Jan op zaterdag 24 maart 2018 terug op tien jaar 3JS. Van de voorzichtige stappen op de theaterpodia tot de avond na avond uitverkochte zalen. Een heerlijke jubileumshow!

Johan Derksen Keeps The Blues Alive
Na het succes van de Pioniers van de Nederpop, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid op zaterdag 14 april terug met een nieuw programma over zijn grote passie: de blues. Hij zocht de beste Nederlandse bluesmuzikanten bij elkaar voor een heerlijk muzikaal overzicht van de blues in Nederland, van begin jaren ’60 tot vandaag!