De Tamboer

De kindervoorstellingen in 2019-2020 deel 2

25 april 2019

Vandaag presenteert De Tamboer het tweede en tevens het laatste deel van het nieuwe kidsprogramma van januari tot en met mei 2020! . En psst... de kaartverkoop is gestart, dus je kunt direct een mooi plaatsje reserveren!

De Rovers 3+

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze worden bestolen, zijn ze vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. Een bijzondere, tekstloze voorstelling boordevol livemuziek!
Klik hier voor meer info en tickets

 

Pijnstillers 12+

Casper is vastbesloten om het leven van zijn zieke moeder tot een feest te maken, met muziek luisteren en dansen zolang ze nog dansen kan. Een nieuwe musical naar het boek van Carry Slee, over doodgaan, liefde, nieuwe ontmoetingen en afscheid. Maar vooral over het leven vieren zolang het duurt. 
Klik hier voor meer info en tickets

 

Het Zandkasteel 3+

Prinses Sasso en Toto beleven samen met Koning Koos de mooiste avonturen. Piraatje spelen blijft hun favoriet. Op het toneel worden ze dan ook échte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar een schat… Beleef deze vrolijke, interactieve en leerzame familievoorstelling!
Klik hier voor meer info en tickets

 


Kikker 4+

Kikker gaat met Rat op avontuur. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen!
Klik hier voor meer info en tickets

 


Dirk Scheele 2+

Dirk Scheele steekt grote Oudhollandse hits in een heel nieuw jasje en daagt het publiek uit om samen met hem ter plekke een nieuw Hollands liedje te maken. Kortom, In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud!
Klik hier voor meer info en tickets

 


Peter Pan 6+

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.
Klik hier voor meer info en tickets

 


Gonnie en Gijsje 4+

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes, maar op een dag zijn haar laarsjes weg… Ze gaat op zoek en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap! Een muzikale ontdekkingstocht voor jong en oud. Ga je mee? 
Klik hier voor meer info en tickets