De Tamboer

De kindervoorstellingen in 2019-2020 deel 1

4 april 2019

Vandaag presenteert De Tamboer het eerste deel van het nieuwe kidsprogramma 2019-2020! Er wordt afgetrapt met alle kindervoorstellingen van september t/m december 2019. En psst... de kaartverkoop is gestart, dus je kunt direct een mooi plaatsje reserveren!

 The Ruggeds

The Ruggeds gaven in 2017 al een sensationeel visitekaartje af in de theaters. Nu zijn ze terug in Nederland met hun nieuwste theaterstuk Between Us. In een groots decor komt dans samen met acrobatiek, muziek en b-boying en vertellen ze het verhaal van hun bijzondere vriendschap.
Bestel hier je kaarten

 

Apennoten 2+

Muziek maken voor de allerkleinsten, wat een feest! Er wordt gezongen, gedanst en zelfs jonge bezoekertjes mogen op het podium een instrument bespelen, dirigeren of meezingen! Na afloop gaan de kleine supersterren gegarandeerd lachend naar buiten.
Bestel hier je kaarten


Brugklas De Musical 9+ 

De populairste tv-serie van Nederland komt naar het theater! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken. Een herkenbare zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.
Bestel hier je kaarten


Jeugdtheaterdag 

Bekijk, proef en beleef het theater! Doe mee aan creatieve workshops, kom lekker kliederen op het witte doek en geniet natuurlijk van mooie voorstellingen, zoals het poppentheater De vriendelijke draak. Oh en trouwens, deze middag is helemaal gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Waar wacht je nog op?!
Klik hier voor meer informatie en bestel kaarten

Roodkapje 6+

Roodkapje 6+ is een vrolijke familievoorstelling. Het verhaal gaat over Fake Vonk die op zoek gaat naar de Wolf. Als hij hem heeft gevonden blijkt deze helemaal niet gevaarlijk te zijn. Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes, de drie biggetjes en Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal… En trek je mooiste kleren aan, want het is de landelijke première!
Bestel hier je kaarten

Sinterklaas en het verdwenen goud 3+

Gouden Piet heeft de belangrijke taak om de kluis te bewaken, waarin het goud van Sinterklaas ligt. Daarmee koopt hij cadeautjes voor alle kinderen. Dan ontdekt Gouden Piet plotseling dat alle goudstukken weg zijn. Wat nu? Alle Pieten helpen zoeken en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Zoek, zing en dans je mee?
Bestel hier je kaarten

Doornroosje 4+

Het wereldberoemde sprookje in een nieuw jasje. Natuurlijk zijn Titus & Fien van de partij in deze magische familiemusical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Kom je verkleed? Na afloop Meet & Greet je de cast in de foyer!
Bestel hier je kaarten


Brandweerman Sam Live 2+

Een nieuwe, vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen door de grote kinderheld. Brandweerman Sam en zijn vrienden gaan op ontdekkingsreis in het bos, maar al snel dreigt er gevaar. Kan Brandweerman Sam iedereen redden? Kom verkleed en Meet & Greet de cast na afloop!
Bestel hier je kaarten