De Tamboer

Nationaal Theaterweekend op 20, 21 en 22 januari 2017

18 november 2016

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 is het tweede nationale BankGiro Loterij Theaterweekend. Ook De Tamboer doet weer mee, dat betekent het hele weekend voor maar € 10,- een voorstelling bezoeken! Welke voorstellingen er precies op het programma staan moeten we nog even geheim houden, maar maken we eind december bekend. U kunt nu alvast een Blind Date kopen, dus laat uzelf eens verrassen! Vooruit, we lichten alvast een tipje van de sluier op…

Op vrijdagavond is de Cabaret Blind Date, dat wordt een avondje filosoferen tegen de draad in met een sympathieke, bedreven grappenmaker. Na afloop een zwoele Caribbean Afterparty.
Zaterdag is er tussen 12.00 en 17.00 uur een Open Huis, waarbij u een kijkje achter de schermen van De Tamboer krijgt, met leuke verrassingen op de gekste plekken van het theater. Om 19.00 uur kunt u de Familiemusical Blind Date bezoeken, een fantastische musical over vriendschap, verlangen en geloof in de kracht van geluk. ’s Middags is er een leuke musicalworkshop voor kinderen om alvast in de stemming te komen. Op zaterdagavond kunt u ook de Theatercollege Blind Date bezoeken, een rollercoaster van heftige, grappige, ontroerende en herkenbare ervaringen met een sporter die van het dieptepunt naar het hoogtepunt ging. Na afloop van de voorstelling is er een gezellige Pubquiz in de foyer.
Zondagmiddag sluiten we het Theaterweekend af met een gezellige Hollandse Blind Date, waarin het Hollands erfgoed centraal staat.