De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Kersverse 3FM Awards winnares naar De Tamboer

30 maart 2016

Miss Montreal won afgelopen maandag de 3FM Award voor Beste Zangeres. Volgend jaar staat ze met haar nieuwe theatershow in De Tamboer. De kaartverkoop voor zaterdag 8 april 2017 is nu gestart.

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, duikt vanaf maart 2017 weer de theaters in met een nieuwe voorstelling. De show wordt nóg muzikaler, nóg meer hilarisch en nóg emotioneler. Tijdens de theatershow zal Sanne, zoals men van haar gewend is, het achterste van haar tong laten zien. Uit het leven gegrepen anekdotes afgewisseld met haar persoonlijke liedjes. Een dagboek over het leven dat ze nu leidt met haar band en alles wat er bij hoort. Entertainment met veel liedjes en uiteraard, zoals Sanne is, een lach en een traan.

Miss Montreal had in haar categorie 'Beste Zangeres' drie concurrenten: Ilse DeLange, Eefje de Visser en Kovacs. "Nou, dit is m'n plas ophouden wel waard, jongens", reageerde Miss Montreal op haar prijs. Ze droeg hem op aan haar provinciegenoot Ilse DeLange. "Ik vind Ilse altijd heel lief. Maar ik vind iedereen altijd heel lief, iedereen die op me heeft gestemd. Supertof. Nu kan ik weer bier drinken." (bron: RTV Oost)