De Tamboer

SEIZOEN 2015-2016 GELANCEERD

4 mei 2015

Dames & heren: onze ‘MAGIC MIX’! 

We hebben alle ingrediënten in huis om uw betaalbare kaartje om te toveren in een onbetaalbare belevenis. U vindt vast weer de nodige pareltjes! Voorstellingen om met plezier naar vooruit te kijken én aan terug te denken. Dat is waar u voor komt en waar wij het voor doen. Daarom zijn we twee jaar geleden overgestapt op een manier van programmeren waarbij de bezoekersvraag centraal staat. Een flinke uitdaging, omdat we meer wilden dan alleen uw verwachtingen beantwoorden. We willen ze overtreffen, u verrassen en soms zelfs verbazen. Dáár zit voor ons de meerwaarde. Uw voorstelling als onderdeel van een complete beleving. En als we naar de bezoekersaantallen kijken én naar het cijfer 8,5 dat u ons gaf, dan was die beslissing een culturele schot in de roos!

De Tamboer: geheel tot uw dienst

Toneel, cabaret, een muziekvoorstelling, ballet… De Tamboer is voor alle stijlen & smaken een welkom thuis. Artiesten voelen dat haarfijn aan, zodat ze u net even meer van hun talent geven dan anders. Genieten! Maar een ‘avondje Tamboer’ bestaat niet uit de voorstelling alleen. Daar hoort ook de toegevoegde waarde bij van onze horecavoorzieningen. Perfect gastheerschap voor dat heerlijke hapje samen, even ongestoord bijpraten met vrienden of een uitgebreide na-babbel met…et voilà: een goed glas wijn! Bitterballen? Tot uw dienst, ze komen eraan!

Middenin de samenleving

Wat uw culturele voorkeur ook is, De Tamboer is er voor u! We staan niet voor niets letterlijk en figuurlijk middenin de Hoogeveense samenleving! Met een breed podium voor een zo breed mogelijk publiek. Dát is onze missie en dat moeten we natuurlijk wel waarmaken. Vandaar dat wij non-stop bezig zijn met het scouten naar
nieuwe artiesten met ándere voorstellingen, steeds met een focus op een fraaiere inkleuring van onze podiumkunsten. En neemt u van ons aan, dat is een hele verantwoordelijkheid, want we doen het immers namens ú. Vandaar dat we bij onze strooptochten naar het beste recept voor onze unieke ‘magic mix’ steeds voor ogen houden: het kaartje niet te duur, de ervaring onbetaalbaar. Hooggeëerd publiek, wij staan geheel tot uw dienst!

HET HELE TEAM HEET U MEER DAN WELKOM IN UW TAMBOER!

Met groot applaus,
Jan Werkhoven
Directeur