De Tamboer

Let's meet in Theaterweekend 2018

15 november 2017

Weet jij eigenlijk wel hoe leuk, bijzonder, verrassend, ontroerend en fantastisch De Tamboer is? Dat ontdek je allemaal tijdens het derde nationale BankGiro Loterij Theaterweekend op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018. Met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds gooien theaters in heel Nederland dan hun deuren open met een gevarieerd programma voor een heel aantrekkelijk prijsje. Je kunt in De Tamboer dan vier prachtige voorstellingen bezoeken voor maar € 10,- per voorstelling én er zijn leuke, gratis randactiviteiten. Waar wacht je nog op? 

Blind Dates

Welke voorstellingen er op het programma staan houden we nog heel even geheim. Op dinsdag 19 december maken we alle voorstellingen bekend via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen. Laat jij je graag helemaal verrassen? Dan kun je nu alvast een Blind Date reserveren. Wie je dan achter het rode gordijn treft, hoor je dus op 19 december. Je hebt de keuze uit de volgende Blind Dates:

Ladies Blind Date

De Ladies Blind Date is een heerlijk avondje uit voor dames, met een aanstekelijke, pikante en ontroerende musical vol swingende songs.

Familie Blind Date 6+

Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie, geschikt vanaf 6 jaar.

Slagwerk Blind Date

Muzikale ritmes vanuit Europa tot Azië en van Latijns Amerika tot Afrika, ga mee op trommeltocht!

Kids Blind Date 2+

Laat de sirenes maar loeien, want een bekende kinderheld van RTL Telekids staat samen met zijn team paraat voor een gezellige show boordevol muziek, dans en humor, geschikt vanaf 2 jaar.