De Tamboer

NIEUW: Lenette van Dongen naar Hoogeveen

12 maart 2019

Afgelopen weekend ging Lenette van Dongens nieuwe show Paradijskleier in het Oude Luxor in première. Ruim 900 man bleven in extase joelend achter, de tournee is nagenoeg uitverkocht. Reden genoeg voor De Tamboer om Lenette volgend seizoen naar Hoogeveen te halen. En de kaartverkoop start vandaag! Klik hier om direct te bestellen.

Waar de voorstelling over gaat volgens Lenette: "Wat werd mij toen ik 30 was een onaangenaam leven voorspeld. Met diepe weemoed keken de oudere vrouwen mij aan. Kind, je bent jong, geniet er nou maar van.. Want straks… Straks verlaat je vent jou voor een jonger exemplaar, verdwijn jij in het 50 tinten beige leger en ziet niemand je meer staan. Dan woon je alleen op een sneue flat, met je potjes antirimpelcrème en je geadopteerde hond uit Roemenië. In december werd ik 60. En nooit eerder voelde ik me zo sterk, zo vrij en zo positief. De bullshit voorbij. Dit is wat ik ben, je doet het er maar mee. En echt, nooit meer 30. Wat een gezwoeg was dat om te mogen bestaan en aan van alles te voldoen en te streven naar geluk. Het genot om eindelijk zonder AVAM (angst voor andermans mening) te leven zie je ook in mijn nieuwe voorstelling terug. Kwam deze fase vanzelf? Nee, natuurlijk niet. Dat maakt deze voorstelling juist zo grappig. En soms ontroerend. Omdat wijzer worden soms met harde lessen komt. Geen leidend regieconcept maar vrij in vorm en contact met de zaal. Ongegeneerd eerlijk met behoud van opgedane wijsheid. De show is eigenlijk een hilarische avondvullende TEDX TALK. Als dit dan misschien toch mijn laatste show wordt kan ik maar beter alles nog zeggen en doen wat ik nooit heb gedurfd."

Het publiek omarmt deze voorstelling als nooit tevoren. Na elke voorstelling komen er honderden reacties binnen waarin mensen hun waardering, herkenning en bewondering uitspreken. Een voorstelling waarin iedereen zich herkent, wat iedere bezoeker troost en opluchting biedt, waar zoveel gelachen wordt dat je de volgende dag pijn in je kaken hebt. Dit is een must see!