De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De kassa van De Tamboer is weer geopend. Plus nieuwe leestafel

Kassa De Tamboer is weer geopend

Nieuwe gratis leestafel Bibliotheek in het theater

8 juni 2021

Theater De Tamboer is vanaf vandaag weer geopend op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur. Iedereen kan weer langskomen voor het bestellen van kaarten, stellen van vragen en voor een kopje koffie of thee. Daarnaast kunnen lezers nu ook terecht in De Tamboer voor een leestafel vol boeken en tijdschriften. De gratis leestafel komt voort uit de intensieve samenwerking tussen het theater en Bibliotheek Hoogeveen.

Bibliotheekdirecteur Raquel García-van der Walle: “Voor mensen is ook De Tamboer een aantrekkelijke locatie om te genieten van een mooi boek of een leuk tijdschrift. Zo bereiken we samen een groter publiek en bevorderen we het lezen in Hoogeveen.”

“Het is altijd leuk om elkaar te kunnen versterken,” aldus Pieter-Bas Rebers. “Na een verloren theaterseizoen zijn we ontzettend blij dat we weer mensen mogen ontvangen. Iedere dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur is onze kassa en klantenservice weer open. We nodigen iedereen van harte uit voor een kopje koffie of om gewoon even lekker te komen lezen aan tafel. Het geeft ons zoveel energie dat er weer mensen in het gebouw zijn!”

De culturele organisaties in Hoogeveen werken al jaren samen, bijvoorbeeld met evenementen als U!TdagenD Hoogeveen en het Hartje Winter Festival.

Bekijk hier de actuele stand van zaken rondom corona en verplaatste voorstellingen.