Schrijf je nu in voor loting

Jochem Myjer met nieuwste voorstelling in De Tamboer

9 juni 2024

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Cabaretier Jochem Myjer is dinsdag 19 en woensdag 20 november 2024 terug in De Tamboer met zijn nieuwste voorstelling Net alsof. De kaartverkoop verloopt middels loting.

Procedure loting

Iedereen die kans wil maken op kaarten heeft zich 10 en 11 juni 2024 in kunnen schrijven voor loting,

Het tijdstip van je aanmelding maakt niet uit, zolang er binnen deze twee dagen een inschrijving plaatsvindt. Na de aanmeldperiode vindt er een geautomatiseerde, anonieme loting plaats.

Vanaf donderdag 13 juni 2024 ontvangen alle aanmelders een e-mail, indien ze zijn ingeloot. Je hebt dan 48 uur om je kaarten te betalen, dus wees er op tijd bij. Betaal je de kaarten niet binnen die 48 uur, dan gaan ze automatisch naar iemand anders die zich heeft ingeschreven.

Ontvang je geen e-mail, dan ben je in eerste instantie uitgeloot. Er bestaat wel nog een kans dat je in een tweede ronde alsnog wordt ingeloot. Pas wanneer je van ons een e-mail ontvangt met de definitieve bevestiging dat je NIET bent ingeloot (uiterlijk vrijdag 21 juni 2024), zijn de voorstellingen van Jochem Myjer uitverkocht.