De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Slaapzakken inzamelen in De Tamboer

Inzamelingsactie voor aardbevingsslachtoffers in Marokko

Slaapzakken doneren kan tot 20 september

14 september 2023

Ondernemer Anis Jadib uit Meppel zamelt hulpgoederen in voor aardbevingsslachtoffers in Marokko. Eind september vertrekt hij met een zo vol mogelijk geladen bus naar het getroffen gebied. Zijn inzameloproep heeft ook directeur Pieter-Bas Rebers bereikt. Net als met de jasseninzamelingsactie vorig jaar voor Oekraïne, zullen ook de komende dagen de deuren van De Tamboer openstaan voor iedereen die een slaapzak wil doneren voor getroffenen in Marokko.
 
“Wij slaan de handen graag ineen en zetten ons met liefde in voor dit initiatief van Anis. De jasseninzamelingsactie voor Oekraïne was een groot succes, dus we hopen dit te evenaren. Maar ook als er slechts één slaapzak via De Tamboer naar Marokko gaat, ben ik daar blij om. Iedere vorm en mate van steun telt. Dit is het minste wat we kunnen doen”, aldus Pieter-Bas Rebers.

Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is tijdens openingstijden welkom om een slaapzak langs te brengen bij De Tamboer. Dit kan tot woensdag 20 september. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.