Ilse DeLange - Theatertour - 2024

BIJGEBOEKT: Ilse DeLange en Patrick Neumann

Bestel nu kaarten

3 november 2023

Bijgeboekt: Ilse DeLange en Patrick Neumann

Onze agenda is uitgebreid met twee gloednieuwe voorstellingen: Ilse DeLange en oud-Hoogevener Patrick Neumann komen naar De Tamboer!

Ilse DeLange

Ilse DeLange en haar band komen op zaterdag 17 februari 2024 terug naar De Tamboer met een nieuwe theatertour. Sinds Ilse’s debuutalbum World Of Hurt heeft ze zich gevestigd als een van de meest gerespecteerde en invloedrijke artiesten in Nederland. Country, rock of pop: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op. Je kunt je verheugen op nieuwe muziek, maar ook op de grote en bekende hits!

Bestel hier kaarten!

Patrick Neumann

Na een intense periode en het overlijden van zijn vrouw Ghislaine werd theatermaker, liedschrijver en oud-Hoogevener Patrick Neumann eind januari 2023 weduwnaar. Er bestaan geen echte handboeken voor rouw of de weg ernaartoe, dus bedacht hij er één voor zichzelf. Het resultaat? Een liefdevolle reis met diep verdriet, nieuwe inzichten én veel humor.

De voorstelling Niets dan goeds is onlangs in première gegaan en enthousiast ontvangen door publiek. Lees het artikel van DvhN.

Bestel hier kaarten!