De Tamboer

Hendrik Groen zoekt regionale ouderenkoren

17 juli 2017

Bos Theaterproducties brengt het boek Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen naar het theater. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen in de voorstelling. De levenslustige komedie met in de hoofdrollen Beau Schneider, Plien van Bennekom/Cynthia Abma en Mike Weerts, is vanaf november 2017 in de Nederlandse theaters te zien. Op dinsdag 13 februari 2018 staat de voorstelling in De Tamboer, klik hier voor meer info en kaarten.

In de voorstelling is het publiek deelgenoot van alle ups en downs in het verzorgingstehuis van Hendrik Groen en zijn vrienden. Er zijn natuurlijk meer bewoners en daarvoor is de producent op zoek naar ouderenkoren die mee willen doen aan de voorstelling.
Het repertoire betreft acht oudhollandse liedjes zoals Hoeperdepoep zat op de stoep en Johnny Hoes, Oh was ik maar bij Moeder thuis gebleven.  Het is de bedoeling dat het koor de acht liedjes zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat zoeken we?

- Koren (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst.
- Koor bestaat uit  ±15 personen
- Meerdere voorstellingen beschikbaar, zie speellijst

Interesse?

Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl