De Tamboer

Start kaartverkoop Guido Weijers

22 juni 2020

Eindelijk mogen we weer!

Het theater ook zo gemist? Guido Weijers in elk geval wel! Hij staat te trappelen om in het najaar met zijn Oudejaarsconference 2020 naar Hoogeveen af te reizen. Geheel corona-proof, natuurlijk. Wij zorgen voor een veilig theaterbezoek, met een geheel nieuwe lounge-opstelling in de Tamboerzaal. Van harte welkom in De Tamboer!

Bestel direct kaarten

De Oudejaarsconference 2020

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.